top of page
logo.jpg

Wie zijn wij?

Geschiedenis

Wij zijn een gezin van 4 met een passie voor de Labrador Retriever. Onze liefde voor dit ras is gestart bij de aanschaf van Rosie Of't Angels Court in 2018. Deze passie voor de labrador willen we graag verder zetten door het fokken van raszuivere pups. We streven niet alleen naar de typische uiterlijke kenmerken van een Labrador Retriever maar ook gezondheid en karakter is hierbij zeer belangrijk. 

De labrador Retriever is een enorm slimme hond die graag werkt voor zijn baas, maar ook graag in huis bij de familie betrokken wordt. Bovendien passen zij ook perfect binnen een (jong) gezin.  


Onze visie

Rosie is volledig getest (DNA, ellenboogdysplasie, heupdysplasie en ogen) en vrij van alles. Wij zijn aangesloten bij de Belgian labrador retriever club (BLRC) en een erkende fokker van Sint Hubertus. 


Rosie is zeer gedreven in de jacht, maar ook een enorme gezinshond. Daarom streven we ook naar het zo gemakkelijk mogelijk maken van de overgang van ons liefdevolle huis naar het nieuwe thuis van de pups. We streven ernaar om de best mogelijke honden te fokken, hun nieuwe eigenaren te instrueren en ervoor te zorgen dat deze dieren de liefde, zorg en aandacht krijgen die ze verdienen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Over ons: Over mij
bottom of page